O nas

Tukaj smo za vas.

Smo ekipa, ki ima veliko idej in ima rada izzive. Načrtujemo in oblikujemo spletne nastope, prilagojene naročnikovim potrebam ter ciljem. Svoja znanja z veseljem združujemo in delimo z drugimi, saj v tem vidimo prednosti in uspešno sodelovanje. Zaradi našega poznavanja spletnih možnosti so naše spletne rešitve namenjene tako posameznikom kot velikim podjetjem. S svetovanjem in rešitvami poskušamo našim naročnikom dvigniti prepoznavnost, povečati prodajo ter izboljšati njihove poslovne procese.

I needed a new site which made me look more like a music artist then my previous site, I had in mind what I wanted clearly but how to piece that together I wasn't so sure. I was recommended Web.ER through a friend and I am so happy I followed the recommendation. From beginning to end they listened to what I wanted and made it happen. If there was something I wasn't sure of or wanted to change, they did it straight away without problem or hesitation. They also taught me how to use and work my site with endless patience and friendliness. Their site building service became a very personal service and now I have had people leaving me comments of 'wow' about my awesome site. I will now thoroughly recommend Web.ER to anyone I know who needs a site, an excellent service with awesome results.
Kelli-Leigh, singer songwriter
Web.ER in njihov team si res zaslužijo vse pohvale. Na moji poslovni poti so eni redkih, ki jim je pomembno, da je stranka zadovoljna z izdelkom in ki so naše sodelovanje obravnavali osebno. Zavedajo se, da se vsi ne spoznamo na informatiko in so bili vedno kakšno stvar pripravljeni razložiti večkrat in smiselno. Prav tako so se držali rokov – če izvedba ni bila mogoča v roku, ki smo si ga zamislili, so mi to takoj povedali in predlagali prvi naslednji možni rok. Imeli so veliko pametnih pripomb glede funkcionalnosti oz. uporabnosti spletne strani, ki so se izkazale za uporabniku prijazne, kar nam velikokrat potrdijo tudi naše stranke. Zelo sem zadovoljna s končnim izdelkom in pri prihodnjih projektih bodo vedno moja prva izbira!
Nuša, Turistična agencija Ojla