Storitve

Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin

Od načrtovanja do končane zgodbe, vsak korak smo z vami!

Tesno sodelujemo z našimi strankami na vseh stopnjah ustvarjalnega procesa, od strategije in načrtovanja do oblikovanja koncepta in produkcije. Takšen pristop nam pomaga, da dosežemo boljše rezultate in zadovoljne stranke.

Analiza

Analiziramo vam obstoječo spletno stran ter tako določimo njene prednosti in slabosti glede na konkurenco, uporabniško izkušnjo in situacijo na trgu.

Načrtovanje

Zasnova in načrtovanje spletnih mest je najpomembnejši del vsakega projekta, zato se ga je potrebno lotiti premišljeno. Zajeti je potrebno cilje, strukturo, funkcionalnost, uporabniško izkušnjo, obliko in še mnogo, ampak res mnogo elementov in jih povezati med seboj v delujočo celoto.

Oblikovanje

Dizajn spletne strani poda vaš prvi vtis zato vam ne sme biti vseeno, s kakšnim vizualnim izdelkom nastopate na trgu. Skupaj, preko vaših predstav in želja pridemo do grafične podobe, ki daje stil vašemu podjetju. Poglobimo se v vizijo, poslanstvo, vrednote podjetja ter tako postavimo temelje za svež nastop na trgu.

Izdelava spletnih strani

Je seštevek vseh omenjenih elementov na tej strani. Če te elemente že imate vam z veseljem prevzamemo le "tehnično" izdelavo spletne strani ali pa njene popravke.

Priprava vsebin

Za nas je eden najpomembnejših elementov in tako vam ga tudi predstavimo. Da bo vsebina upravičila svoj namen jo je potrebno skrbno pripraviti. Usmerjena naj bo vase in njen cilj naj bo bistvo.

Administracija

Vsebina vdihne speltni strani življenje. Moramo jo negovati in nenehno spreminjati, da bo vedno aktualna. Zastarele novice na prvi strani in stari podatki podjeta niso prava smer. V kolikor pa vam čas in človeški viri ne dopuščajo upravljanja, se lahko vedno zanesete na nas.

SEO optimizacija

SEO optimizacija spletnih strani je namenjena predvsem višji uvrstitvi med organske zadetke v iskalnikih kot so Google, Yahoo, Bing, Najdi,... V principu gre zgolj za umeščanje pravih ključnih besed na prava mesta.

Marketing

Izpostavite svoje podjetje oz. svoje spletno stran na vidna področja drugih spletnih mest. Odločite se za oglaševalsko kampanjo (Google, Facebook,...) oz. za zakup medijskega prostora s svojimi bannerji/pasicami.

CMS (Joomla, Wordpress, Drupal,...)

Največkrat naročniki želijo možnost samostojnega urejanja spletnih vsebin in to jim omogočajo prav CMS-ji (Content Management System) oz. upravljalec spletnih vsebin, kot so Joomla, Wordpress, Drupal ali pa OpenCart in Magento, če gre za spletne trgovine.